За конната база

За Конна База Кичево (Варна)

Само на 10 минути от Варна, 15 минути от Златни Пясъци и 20 минути от Албена, се намира една от най-модерните конни бази в региона на Варна, а и в цяла България.

кона база варна

Закритият манеж на конната база

ЗАКРИТ МАНЕЖ ЗА ТРЕНИРОВКИ И УРОЦИ ПО КОННА ЕЗДА
Най-важното съоръжение, с което разполага конната база, е закритият манеж с размери 20 x 40 метра. Тази арена предоставя възможност за целогодишна конна езда независимо от климатичните особености. Студ, пек, дъжд, вятър вече няма да пречат да се наслаждавате на конната езда. На разположение на по-напредналите имаме и необходимото оборудване за трениране на прескачане на препятствия с коне.

Освен на закритият манеж за конна езда провеждаме тренировки и на открито. Те разбира се са възможни при подходящо време. Зад конната база се намират няколко подходящи поляни които позволяват на начинаещите ездачи да усетят поведението и движенията на коня на разнообразен терен.

За доброто настроение на всички, а и за вдъхновение по време на уроците по езда сме осигурили музикален фон в закрития манеж.

конна база кичево

Кафенето

КАФЕНЕ СЪС ЗАЛА ЗА НАБЛЮДЕНИЕ НА ЕЗДАТА
Малкото, но уютно кафене с уникален изглед към вътрешността на закрития манеж, предлага на посетителите възможност за почивка и наблюдение на уроците по конна езда, които се провеждат на плаца. Кафето предлага топли напитки – кафе, чай, капучино, чокочино и безалкохолни – кока кола, спрайт, студен чай вода и др. За онези които са пристрастени към сърфирането предлагаме wi-fi. Разполагаме и със служебен компютър, ако някой иска да ползва интернет.

Вижте и какъв сувенир можете да си закупите от тук

конна база варна

Съблекалните на конната база

СЪБЛЕКАЛНИ И САНИТАРНИ ПОМЕЩЕНИЯ
За комфорта и хигиената на ездачите Конна база Кичево (Варна) предоставя съблекални, бани и тоалетни. Базата има топла вода и душове, така че при желание да можете да се освежите след заниманията по конна езда.

!Моля, ако имате ценни вещи, ги носете със себе си или ги оставяйте за съхранение на бара.
конна база до варна

Боксовете в Конна база Кичево (Варна)

БОКСОВЕ И ПАДОК ЗА КОНЕТЕ
Нашият най-голям актив – конете – се радват на специални грижи и на чудесна материална база. Широки, светли и проветриви боксове ги приютяват за храна и почивка. Но колкото и да е хубав един бокс, той не е нищо повече от удобен затвор. Ето затова към конната база има достатъчно голям падок, ограден с електроограда, където конете прекарват на свобода по-голямата част от деня. Там те могат да комуникират помежду си, да препускат на воля и не на последно място – да се каляват.
Но за да добиете най-добро впечатление, заповядайте при нас.
Вижте в раздел Контакти как да стигнете до нас.